Fa. de Haan transport

Partner in Transport

Kippertransport

Met het kippertransport van Fa. H.D. De Haan worden uw zand, grind, grond, bouw- en afvalstoffen efficiënt getransporteerd. Een kipper is een hydraulisch systeem om bulkgoed uit een laadbak te kiepen. U bouwt op onze jarenlange ervaring en uitstekend wagenpark. Kwaliteit is gewaarborgd.

Kipper met kraan

Fa. H.D. De Haan heeft ook een uitgebreidere versie, namelijk: een Kipper met kraan. Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn. De kwaliteit die wij bieden wordt hierdoor vergroot. Heeft u een opdracht waar de kipper met kraan voor nodig is? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Walking-floor

Fa. H.D. De Haan heeft een ruim aanbod voor walking-floor transport. Doordat de walking-floor een ruime capaciteit heeft, zijn ze uitermate geschikt voor losgestorte producten met een groot volume. Het voordeel van deze opleggers is dat men horizontaal kan laden en lossen.

Diversen

Fa. H.D. De Haan biedt meerdere diverse transport opties aan. Bent u op zoek naar maatwerk en wilt u snel kunnen schakelen? Neem dan contact op met Fa. H.D. De Haan. Wij zullen altijd voor u klaar staan om uw opdracht te kunnen realiseren. U blij, wij blij en samen tevreden.